Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Junior vrea să lupte la "Dansez pentru tine"
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 25 August 2010

Marius Marincaş va primi în luna septembrie răspunsul din partea ProTV care ar putea să-i schimbe viaţa. Dacă va fi selectat pentru celebra emisiune "Dansez pentru tine", tânărul în vârstă de 21 de ani îşi va salva familia din colapsul financiar în care se află.

 

La fel cum au făcut-o sute de tineri din întreaga ţară, sătmăreanul pasionat de break şi street-dance, având numele de scenă "Junior", a participat în vara aceasta la un casting pentru emisiunea prezentată de Ştefan Bănică Jr. şi Iulia Vântur, care va începe în sezonul de toamnă ediţia a X-a.

 

Povestea sătmăreanului i-a impresionat pe cei de la Bucureşti, însă decizia finală se va lua după ce se va realiza un sondaj după toate cazurile prezentate la Teatrul Nottara, unde s-a desfăşurat castingul. Coregraful Edi Stanciu i-a luat în primire şi s-a ocupat de fiecare în parte, remarcându-i abilităţile într-ale dansului.

 

"Preselecţia a avut două părţi. Eu am făcut parte dintr-o grupă de şapte persoane. Mai întâi am dansat pe hip-hop şi salsa, după care am mers mai departe doar eu şi cu încă un băiat din grupă de la mine. A venit Edi şi încă o doamnă şi ne-au învăţat nişte coregrafii. Am dansat în a doua parte pe charlestone" - spune Junior.

 

Junior are o soră mai mică, cu care lucrează împreună la Draxlmeier. El vrea să lupte în emisiune pentru mama sa în vârstă de 40 de ani. "Lucrează de 15 ani în piaţă. Are o Asociaţie Familială, dar are nişte probleme financiare şi nu aş vrea să fim executaţi silit sau evacuaţi din casă" - adaugă tânărul, care este "capul familiei", după ce tatăl său a decedat.

 

Doar opt concurenţi vor participa la emisiunea difuzată de ProTV, iar dacă Junior va fi selectat pentru show-ul care provoacă lacrimi pe ringul de dans, va fi al doilea sătmărean, după ce Alexandra Seles a luptat şi ea pentru familia ei.

4043 vizite
Distribuie pe